Actionarii Prebet Aiud (PREB) au adus 5,26 milioane lei (1,43 milioane euro) la capitalul producatorului de beton, firma majorandu-si in urma acestui proces capitalul social de aproape trei ori, la 8,2 milioane lei, arata un comunicat transmis pietei Rasdaq.
Actionarii firmei aprobasera in septembrie majorarea capitalului social cu 5,88 milioane lei, prin emiterea a 32,68 milioane de actiuni, la valoarea de subscriere egala cu valoarea nominala, de 0,18 lei.

La incheierea perioadei de subscriere, actionarii Prebet cumparasera 29,21 milioane de titluri, aducand astfel 5,26 milioane lei la capitalul firmei. Cele 3,45 milioane de actiuni ramase nesubscrise au fost anulate.

Prebet Aiud avea inainte de majorare un capital social de 2,94 milioane lei, divizat in 16,34 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,18 lei. In urma majorarii de capital social, actionarul majoritar al companiei ramane Asociatia salariatilor, cu o detinere de 54,28% din capitalul social, iar SIF Banat-Crisana (SIF1) controleaza 9,80% din actiuni.

Titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul PREB. Compania are o valoare de piata de 10,21 milioane lei (2,77 milioane euro), conform ultimei cotatii de 0,6250 lei, inregistrata in sedinta bursiera de luni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri