Bursa Romana de Marfuri (BRM) a derulat in octombrie 200 de tranzactii in valoare de aproape 137 milioane lei (circa 36,6 milioane euro) pe cele doua piete administrate - Piata la disponibil si Piata licitatiilor, ca urmare a interesului in crestere al clientilor.
Bursa de marfuri a anuntat ca diferentele favorabile de pret obtinute pentru clientii bursei s-au cifrat la aproape 5,6 milioane lei.

In octombrie, cea mai mare valoare de tranzactionare, de peste 104 milioane lei, a fost inregistrata pe Piata licitatiilor, unde au fost organizate 158 de proceduri vizand achizitii de produse (electrozi, inseriatoare mecanice, prize, cazan incalzire centrala) si servicii de tiparire, cadastru, reparatii generale, modernizari si reparatii cladiri. Printre beneficiari s-au numarat Spitalul Judetean de Urgente Buzau, C.F.R. Calatori, Posta Romana, C.F.R. Marfa si D.G.S.P. Iasi.

Pe Piata la disponibil a BRM, atat la nivel central, cat si prin intermediul celor 33 de terminale, au fost organizate 42 de tranzactii, cu o valoare totala de peste 31 milioane lei, printre clienti numarandu-se DGASPC Suceava, C.F.R. Gevaro, Metrorex si C.F.R. Calatori RTFC Constanta.

La sediul celor 33 de terminale ale BRM au fost organizate, in octombrie, 158 de proceduri, cu o valoare totala de tranzactionare de aproape 18 milioane lei, cele mai mari valori fiind inregistrate de BRM Terminal Buzau si BRM Terminal Timisoara, cu peste 2 milioane lei si BRM Terminal Craiova cu 1,9 milioane lei.

Bursa Romana de Marfuri este o companie privata de interes public, infiintata in noiembrie 1992, care a dezvoltat mai multe tipuri de piete de interes public, activitatea principala fiind axata pe Piata la disponibil (unde se tranzactioneaza marfuri fungibile, standardizate, cotate la bursa de marfuri) si Piata licitatiilor (proceduri de achizitii, vanzari, inchirieri si concesiuni).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri