Bursa de marfuri a anuntat ca diferentele favorabile de pret obtinute pentru clientii bursei s-au cifrat la aproape 5,6 milioane lei.

In octombrie, cea mai mare valoare de tranzactionare, de peste 104 milioane lei, a fost inregistrata pe Piata licitatiilor, unde au fost organizate 158 de proceduri vizand achizitii de produse (electrozi, inseriatoare mecanice, prize, cazan incalzire centrala) si servicii de tiparire, cadastru, reparatii generale, modernizari si reparatii cladiri. Printre beneficiari s-au numarat Spitalul Judetean de Urgente Buzau, C.F.R. Calatori, Posta Romana, C.F.R. Marfa si D.G.S.P. Iasi.

Pe Piata la disponibil a BRM, atat la nivel central, cat si prin intermediul celor 33 de terminale, au fost organizate 42 de tranzactii, cu o valoare totala de peste 31 milioane lei, printre clienti numarandu-se DGASPC Suceava, C.F.R. Gevaro, Metrorex si C.F.R. Calatori RTFC Constanta.

Citeste si:

La sediul celor 33 de terminale ale BRM au fost organizate, in octombrie, 158 de proceduri, cu o valoare totala de tranzactionare de aproape 18 milioane lei, cele mai mari valori fiind inregistrate de BRM Terminal Buzau si BRM Terminal Timisoara, cu peste 2 milioane lei si BRM Terminal Craiova cu 1,9 milioane lei.

Bursa Romana de Marfuri este o companie privata de interes public, infiintata in noiembrie 1992, care a dezvoltat mai multe tipuri de piete de interes public, activitatea principala fiind axata pe Piata la disponibil (unde se tranzactioneaza marfuri fungibile, standardizate, cotate la bursa de marfuri) si Piata licitatiilor (proceduri de achizitii, vanzari, inchirieri si concesiuni).