Producatorul de lacuri si vopsele Policolor Bucuresti (PCL) a obtinut in primele noua luni un profit net de circa 3,5 milioane lei 961.500 euro), in coborare cu 47%, comparativ aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul unor afaceri mai mari cu 27%, a informat compania.
In intervalul ianuarie-septembrie al anului trecut, Policolor inregistrase un profit net de 6,65 milioane lei.

Afacerile companiei au avansat la 165,87 milioane lei (45,6 milioane euro) in primele trei trimestre, depasind cu aproape 27% nivelul de 130,8 milioane lei consemnat in intervalul echivalent din 2007.

Policolor Bucuresti a atras venituri totale de 166,6 milioane lei (45,77 milioane euro) in primele noua luni ale acestui an, in crestere cu o treime fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand acestea s-au cifrat la 125,3 milioane lei. Cheltuielile societatii au fost de 163,1 milioane lei (44,8 milioane euro), cu 39% peste nivelul atins in perioada echivalenta din 2007, de 117,44 milioane lei.

Producatorul de lacuri si vopsele are un capital social de 7,13 milioane lei, divizat in circa 71,26 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei.

Fondurile cipriote de investitii Romanian Investment Fund Ltd (RIF) si RC2 Ltd controleze impreuna putin peste 95% din capitalul social al Policolor In perioada 16 septembrie - 6 octombrie, cele doua fonduri au derulat o oferta publica de cumparare, in urma careia intentionau sa preia in totalitate compania si sa ceara retragerea actionarilor minoritari si delistarea acesteia.

Valoarea de piata a Policolor se ridica la 263,65 milioane lei (69,2 milioane euro), aferenta cotatiei de 3,70 lei/actiune, stabilita in sedinta de tranzactionare din 5 noiembrie. Titlurile Policolor sunt listate la categoria a II-a a Bursei de Valori Bucuresti, sub simbolul PCL.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri