Firma de constructii Comnord Bucuresti (COSC) a obtinut un profit net de circa 16 milioane lei (4,39 milioane euro) in primele noua luni ale anului, cu o treime mai mic decat cel din aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a diminuarii afacerilor cu 20%, a informat compania.

In intervalul ianuarie-septembrie al anului trecut, Comnord Bucuresti a avut un profit net de 24,2 milioane lei. Afacerile societatii s-au comprimat cu 20% in primele trei trimestre, la 164 milioane lei (45,05 milioane euro), comparativ cu nivelul de 204,9 milioane lei, atins in intervalul echivalent al anului trecut.

Compania Comnord Bucuresti este specializata in constructii de cladiri si lucrari de geniu civil si are un capital social de 4 milioane lei, divizat in 40 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actionarul majoritar al Comnord este Sorin Creteanu, cu o participatie de 54,22%, in timp ce Naveco Ltd detine 31,36% din actiuni.

Compania are o capitalizare de 98,4 milioane lei (25,6 milioane euro), conform ultimei cotatii de 2,21 lei, stabilita in cadrul sedintei de tranzactionare de marti. Titlurile Comnord se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul COSC.


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Un producator clujean de votca a dublat banii investitorilor tari de inima de pe bursa