RBS Securities, fosta ABN Amro Securities, a intermediat in noiembrie schimburi de 58,68 milioane lei. Firma de brokeraj si-a schimbat denumirea dupa ce banca britanica Royal Bank of Scotland (RBS) a preluat grupul financiar olandez ABN Amro.

RBS se afla luna trecuta printre casele de brokeraj cu cel mai mic rulaj la BVB, de numai 247.494 lei, adica 0,02% din schimburile totale din octombrie.

Raiffeisen Capital & Investment a ocupat a treia pozitie in clasamentul lunar, dupa ce a intermediat 5,85% din tranzactiile realizate pe Bursa in noiembrie, in valoare totala de 56,84 milioane lei, in timp ce divizia de tranzactionare a Bancii Comerciale Romane (BCR) a urcat pe locul patru, cu un rulaj de 55,4 milioane lei.

Citeste si:

Urmatoarele clasate au fost BT Securities, cu un rulaj de 51,46 milioane lei, si EFG Eurobank Securities, care a intermediat tranzactii in valoare de 46,76 milioane lei.

Casa de brokeraj KBC Securities ocupase si in octombrie primul loc in topul celor mai activi intermediari, cu tranzactii de 124,34 milioane lei, pozitia secunda fiind ocupata de BT Securities, cu o valoare tranzactionata de 73,53 milioane lei.