BRM a derulat tranzactii de peste 195 mil. lei in noiembrie

Bursa Romana de Marfuri a finalizat si adjudecat in luna noiembrie circa 200 de tranzactii, prin cele doua piete administrate – Piata la disponibil si Piata licitatiilor – cu o valoarea totala de tranzactionare de 195 milioane lei (51,5 milioane euro), potrivit unui comunicat al bursei.

Cele mai multe tranzactii au fost organizate pe Piata licitatiilor, atat la nivel central cat si prin intermediul terminalelor BRM, in calitate de consultant-organizator, valoarea de tranzactionare fiind de peste 135 milioane lei (35,7 milioane euro).

Beneficiarii achizitiilor intermediate de BRM au fost Spitalele Judetene de Urgente Buzau si Iasi, Posta Romana, RATB, CFR Marfa, CFR Calatori, Consilii Locale si alte institutii.

Pe Piata la disponibil, s-au tranzactionat, in principal, motorina Euro 4 si Diesel, combustibil lichid usor, lemne de foc si materiale de constructii: balast, beton asfaltic si binder. Printre clienti, s-au numarat Troleibuzul, Posta Romana Regionala Timisoara, CNCF CFR Regionala Brasov, DGAIRDP Arges.

In luna noiembrie, topul terminalelor BRM situeaza pe primul loc Terminalul Pitesti, cu o valoare de tranzactionare de peste 10 milioane lei, urmat de Piatra-Neamt cu 7,5 milioane lei si Iasi cu tranzactii de peste 2,5 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
FP crede că activele CEZ sunt o afacere proastă pentru Hidroelectrica
Setari Cookie-uri