BRD-SocGen va inlocui BRD Securities la BVB de la anul

BRD-SocGen va realiza in mod direct operatiuni la Bursa din 5 ianuarie 2009, in locul casei de brokeraj BRD Securities, din cadrul grupului, dupa ce a primit aprobarea Consiliului Bursei de Valori Bucuresti, potrivit comunicatului transmis de catre BVB.

Aceasta inlocuire realizata de BRD - Groupe Societe Generale face parte din procesul de integrare a activitatii casei sale de brokeraj, BRD Securities, proces care va fi finalizat in totalizate pana la sfarsitul acestui an.

BRD a primit de asemenea, in prima jumatate a lunii august, atestarea din partea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) pentru realizarea de operatiuni pe piata de capital.

Incepand de marti, BRD - Groupe Societe Generale poate tranzactiona si la Bursa din Sibiu, in nume propriu si in contul clientilor, dupa ce a fost inscrisa ca participant pe piata instrumentelor derivate administrata de Sibex.

BRD Groupe Societe Generale controleaza 99,82% din capitalul societatii de servicii de investitii financiare (SSIF) BRD Securities. Societatea de brokeraj este autorizata sa desfasoare intreaga gama de operatiuni prevazute de legea romana, de la tranzactionarea la Bursa de Valori Bucuresti - pana la emiterea si plasarea de actiuni si obligatiuni pe piata locala sau internationala.

BRD este listata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si are o valoare de piata de 5,57 miliarde lei, la pretul de inchidere din sedinta de marti, de 8 lei/actiune.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri