Actiunile Contor Group Arad vor intra de vineri la cota Bursei de Valori Bucuresti (BVB), sub simbolul CGC, dupa ce Consiliului BVB aprobase la sfarsitul lunii octombrie tranzactionarea titlurilor Contor la categoria a doua a pietei reglementate.

Contor Group a desfasurat in perioada 29 februarie - 21 martie o oferta publica initiala (IPO), prin care compania a scos la vanzare un pachet de actiuni reprezentand 25% din capitalul social.

Oferta, in valoare de 11,78 milioane lei, a fost subscrisa de investitori in proportie de 101%, iar fondurile obtinute sunt destinate sustinerii proiectelor de investitii pentru expansiunea companiei pe pietele externe. Oferta a fost intermediata de casa de brokeraj IFB Finwest, cele 31 milioane de actiuni Contor fiind subscrise la pretul de 0,38 lei/titlu.

Contor Group estimeaza pentru acest an un volum de vanzari de peste un milion de contoare si vrea sa devina un jucator important pe piata internationala din acest domeniu de activitate.

Anul trecut, Contor Group a inregistrat o cifra de afaceri de 14,14 milioane euro, in crestere cu 8% fata de 2006, iar profitul brut a crescut cu 49% pana la 734.126 euro.

Contor Group are un capital social de 15,51 milioane lei, impartit in 155,06 milioane de actiuni, cu valoarea nominala de 0,10 lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Setari Cookie-uri