Farmaceutica Remedia intra de astazi la cota BVB

Actiunile companiei de distributie de produse farmaceutice Remedia (RMAH) vor intra de astazi pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti, categoria a II-a, prin transfer de pe piata Rasdaq.

Farmaceutica Remedia desfasoara in perioada 28 noiembrie 2008 - 4 martie 2009 o oferta primara de vanzare a 7,57 milioane actiuni, la un pret cuprins intre 0,20 si 0,50 lei/titlu, prin intermediul casei de brokeraj BT Securities.

In prezent, compania are un capital social de 9,85 milioane lei, divizat in 98,5 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actionarul majoritar este Valentin-Norbert Tarus, presedintele Consiliului de Administratie a companiei, cu o detinere de 71,05%, in timp ce fondul de investitii Artio Global Management LLC (fostul Julius Baer) are o participatie mai mica de 5% din capitalul social, potrivit ultimelor raportari.

Valoarea de piata a societatii este de 10,84 milioane de lei (2,52 milioane euro) potrivit cotatiei de 0,11 lei/unitate stabilit in sedinta de 29 ianuarie din acest an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri