SIF Transilvania (SIF3) a subscris actiuni de 2,65 milioane lei (0,62 milioane euro), in cadrul majorarii capitalului Orizont Turism Predeal (ORTU), potrivit comunicatului transmis marti Bursei de Valori Bucuresti. Societatea de investitii financiare a achizitionat 1,061 milioane de actiuni la pretul de subscriere de 2,5 lei/actiune, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Pentru mentinerea cotei de capital social detinute, de 99,11%, SIF3 poate subscrie un numar de 9,67 milioane de actiuni, in urmatoarele patru luni.

SIF3 a hotarat, in luna decembrie a anului trecut, sa majoreze capitalul social al Orizont Turism Predeal de peste doua ori, prin aport in numerar, pana la 43,76 milioane lei.

Compania hoteliera are o capitalizare de 10,91 milioane lei (2,57 milioane euro), potrivit ultimei cotatii de 1,41 lei/actiune, inregistrat in sedinta de tranzactionare de luni. Actiunile Orizont Turism Predeal se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul ORTU.

SIF Transilvania are un capital social de 109,21 milioane lei, divizat in 1,09 miliarde actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei, ca urmare a unei majorari de capital realizata anul trecut, dar care este si in prezent contestata in instanta de doi actionari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si