Conducerea companiei de transport maritim Giurgiu Nav (GIUR) propune actionarilor majorarea capitalului social cu 28,8 milioane lei (6,72 milioane euro), prin aport in numerar sau conversia unor creante in actiuni, pana la 50,31 milioane lei, potrivit comunicatului transmis pietei Rasdaq.
Pentru majorarea capitalului ar putea fi emise 11,52 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. Administratorii companiei propun data de 6 aprilie ca data de inregistrare pentru identificarea actionarilor care isi vor putea exercita dreptul de preferinta.

Giurgiu Nav are un capital social de 21,5 milioane lei, divizat in 8,6 milioane actiuni. Actionarul majoritar al companiei este PSV Company, cu o detinere de 80,82%, in timp ce asociatia salariatilor SNF Giurgiu Nav detine 17,9% din capital, potrivit NewsIn.

Societatea are o valoare de piata de 11,71 milioane lei (2,73 milioane euro), conform ultimei cotatii de 1,75 lei, stabilita in sedinta din 15 octombrie 2008. Titlurile Giurgiu Nav se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul GIUR.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Aprecierea yenului și scăderea prețului petrolului prăbușește bursele asiatice
Setari Cookie-uri