Clasamentul brokerilor de la Sibiu, in februarie

Casa de brokeraj Vanguard Bucuresti a urcat pe primul loc in topul intermediarilor de la Bursa din Sibiu (Sibex), in luna februarie, cu 55.127 de contracte la termen incheiate, urmata de Estinvest Focsani si Intercapital Invest.

Estinvest Focsani a fost doilea intermediar la Bursa din Sibiu, in luna februarie, cu 51.654 de contracte, urmata de Intercapital Invest, care a intermediat 40.553 de contracte. Estinvest ocupase luna trecuta primul loc in topul intermediarilor pe Sibex, cu 31.683 contracte.

Nova Invest Satu Mare a incheiat 28.552 de contracte, in timp ce numarul celor intermediate de SSIF Delta Valori Mobiliare Bucuresti a fost de 23.426.

In luna ianuarie, cele 35 de case de brokeraj prezente pe piata Sibex au intermediat 164.440 de contracte futures si options, nivel semnificativ mai mare decat cel din ianuarie 2008, cand intermediasera 104.655 de contracte.

Bursa Monetar Financiara si de Marfuri (SIBEX) a fost fondata in 1994 si este operatorul de piata care administreaza cea mai mare piata de instrumente derivate din Romania. Contractele futures si options ce au ca activ suport actiuni, rate de schimb valutar si aur sunt disponibile pentru tranzactionare pe piata Sibex printr-un sistem de tranzactionare electronic.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri