SIF5 - Oltenia a anuntat ca a vandut in cadrul sedintei de tranzactionare de ieri peste 2,2 milioane de actiuni ale Hotel International Sibiu (INTE) pentru suma de 2,67 milioane de lei (0,6 milioane euro).
Schimbul a fost realizat prin patru tranzactii, pretul de referinta fiind de 1 lei/actiune, in crestere cu 20% fata de cotatia din sedinta de traznactionare de ieri. Procentul detinut de SIF5 a fost de 6,56% din capitalul social.

Valoarea tranzactiei efectuate astazi este cea mai mare din ultima trei luni de tranzactionare.

International Sibiu se tranzactioneaza pe piata Rasdaq, la categoria a III, si are un capital social de 3,39 milioane de lei impartit in 33,9 milioane de actiuni cu valoarea nominala de 0,1 lei.

Printre cei mai importanti actionari ai hotelului se numara operatorul turistic Romtur International, cu o detinere de 31%, Cerereal Com Import, cu o participatie de 17,24%, Con Srl, cu 15% si Radan 2000 cu 11,4%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri