Volumul tranzactiei a fost de 21,73 milioane de actiuni la un pret de referinta de 0,0340 lei, in crestere cu 3% fata de cotatia stabilita in sedinta bursiera de ieri.

In urma schimbului, actiunile inregistrau cea mai ridicata lichiditate si cel mai bun volum din piata la jumatatea sedintei de tranzactionare.

De la inceputul anului, societatile Asigurare-Reasigurare Astra si Nova Trade, conduse de Dan Adamescu (foto), au realizat achizitii constante ale actiunilor FLA, participatia urcand la aproape 15% din capitalul social al retailerului.

Potrivit raportarilor de la sfarsitul anului trecut, Dragos Cinca detinea 25,19% din capitalul social al Flamingo International, QVT Fund avea o participatie de 15,16%, iar Flanco Holding Ltd controla 10,59% din actiuni.

Citeste si:

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment al treilea jucator de pe piata de profil.

Flamingo International are un capital social de 77,91 milioane lei, divizat in 779,05 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei.

Valoarea de piata a companiei este de 25,7 milioane lei (6 milioane euro), potrivit cotatiei de 0,0330 lei/unitate stabilita in cadrul sedintei de ieri.