Firma de transport Montana Campulung (MONT), controlata de mai multe firme din grupul omului de afaceri Ilie Carabulea, vrea sa-si majoreze capitalul social cu 3,5 milioane lei, prin aport in numerar din partea actionarilor, potrivit convocatorului transmis pietei Rasdaq, citat de NewsIn.
Actionarii Montana Campulung se intalnesc in 16 aprilie si, in cazul in care vor aproba majorarea, vor fi emise 1,2 milioane de actiuni noi, care vor putea fi subscrise la pretul de 2,50 lei, egal cu valoarea nominala.

Fiecare actionar va avea dreptul sa subscrie 2,285 actiuni noi, la una veche detinuta. In cazul unei subscrieri totale, capitalul social al Montana ar urca la 4,81 milioane lei.

Firma este controlata de firmele Transcar International SRL, cu 32,89% din capital, si Atlassib, cu o participatie de 32,85%.

De asemenea, o alta firma din grupul lui Carabulea, Paltinis Leasing, detine sub 5% din actiunile Montana Campulung.

Firma are in prezent un capital social de 1,31 milioane lei, divizat in 525.028 de titluri, cu valoarea nominala de 2,50 lei.

Actiunile Montana sunt listate la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul MONT, si potrivit ultimei cotatii, de 0,50 lei/actiune, compania are o valoare de piata de numai 262.514 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri