Firma de transport Montana Campulung (MONT), controlata de mai multe firme din grupul omului de afaceri Ilie Carabulea, vrea sa-si majoreze capitalul social cu 3,5 milioane lei, prin aport in numerar din partea actionarilor, potrivit convocatorului transmis pietei Rasdaq, citat de NewsIn.

Actionarii Montana Campulung se intalnesc in 16 aprilie si, in cazul in care vor aproba majorarea, vor fi emise 1,2 milioane de actiuni noi, care vor putea fi subscrise la pretul de 2,50 lei, egal cu valoarea nominala.

Fiecare actionar va avea dreptul sa subscrie 2,285 actiuni noi, la una veche detinuta. In cazul unei subscrieri totale, capitalul social al Montana ar urca la 4,81 milioane lei.

Firma este controlata de firmele Transcar International SRL, cu 32,89% din capital, si Atlassib, cu o participatie de 32,85%.

De asemenea, o alta firma din grupul lui Carabulea, Paltinis Leasing, detine sub 5% din actiunile Montana Campulung.

Firma are in prezent un capital social de 1,31 milioane lei, divizat in 525.028 de titluri, cu valoarea nominala de 2,50 lei.

Actiunile Montana sunt listate la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul MONT, si potrivit ultimei cotatii, de 0,50 lei/actiune, compania are o valoare de piata de numai 262.514 lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Carabulea da in judecata Patria Bank si cere 40,6 mil. lei