Actionarii Dornafarm Suceava (DOFA) au aprobat fuziunea cu Farmaceutica Remedia si au prelungit cu un an doua linii de credit, potrivit unei raportari remise pietei Rasdaq.

Cele doua linii de credit au fost contractate de la Banca Comerciala Romana (BCR) si au o valoare totala de 5,9 milioane lei.
Actionarul majoritar al Dornafarm este Ovidiu Constantin Rabanca cu o participatie de circa 33%. Compania are o valoare de piata de 3,44 milioane de lei, conform cotatiei de 0,28 lei inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri.

Farmaceutica Remedia Deva (RMAH) se tranzactioneaza de la inceputul lunii februarie pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti, dupa transferul de pe rasdaq.

Compania Farmaceutica Remedia a inregistrat anul trecut pierderi de 3,03 milioane lei (823.000 euro), comparativ cu profitul de 383.000 lei obtinut in 2007, dupa ce cheltuielile societatii au crescut intr-un ritm mai alert decat veniturile.

Actionarul majoritar al societatii este presedintele companiei Valentin-Norbert Tarus, cu o detinere de 71,05%, in timp ce fondul de investitii Artio Global Management LLC (fostul Julius Baer) are o participatie mai mica de 5% din capitalul social.

Farmaceutica Remedia are o valoare de piata de 16,74 milioane lei, potrivit cotatiei de 0,17 lei, stabilita in ultima sedinta de tranzactionare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si