Broker Cluj (BRK) va ramane cu aceeasi membrii ai Consiliului de Administratie deoarece cererea formulata de catre 39 de actionari de a alege o noua componenta in cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionatilor a venit prea tarziu pentru a fi publicata in Monitorul Oficial, se arata intr-un comunicat al casei de brokeraj remis Bursei de Valori Bucuresti.

Cei 39 de actionari care detin concertat 10,05% au propus in data de 30 martie ca in cadrul AGA Ordinara sa se discute revocarea actualului Consiliu de Administratie si alegerea unuia nou.

Propunerea a venit in conditiile inlocuirii din functia de presedinte a casei de brokeraj a lui Petru Prunea cu Anton Ionescu la finalul saptamanii trecute.

Din cadrul Consiliului de Administratie a Broker Cluj fac parte Anton Ionescu, presedinte, Petru Prunea, Valentin Cristea, Vasile Pop si Martin Miron.

Intoarcerea lui Miron Martin in functia de administrator provizorul in CA a avut loc la inceputul lunii februarie in urma demisiei celui mai mare actionar Ioan Cartis.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
1995 - Cum a fost reinfiintata bursa in anii de capitalism ai Romaniei