Potrivit deciziei luate in adunarea generala a membrilor AAF noul vicepresedinte al asociatiei este Dragos Neacsu, presedintele Erste Asset Management, in locul lui Mihail Ion, seful Raiffeisen Asset Management.

Ceilalti membri in consiliul director al AAF pentru mandatul 2009 - 2011 sunt Floriean Firu - directorul general adjunct al SIF Transilvania (SIF3), Eugen Voicu - directorul general al Aviva Investors Romania, Dan Nicu - directorul general al BRD Asset Management, Radu Hanga - directorul general al BT Asset Management si Cristian Pascu - seful departamentului de custodie la Banca Comerciala Romana.

Printre obiectivele noului consiliu director se afla dezvoltarea cadrului de comunicare cu celelalte asociatii de profil din piata si cu alte asociatii din Europa de Est. De asemenea, noua conducerea AAF vrea sa imbunatateasca cultura financiara a publicului printr-o continua si sustinuta informare transparenta.

Asociatia Administratorilor de Fonduri este o organizatie profesionala neguvernamentala a operatorilor din industria Organismelor de Plasament Colectiv din Romania si reuneste 21 de societati de administrare a investitiilor (SAI), 5 societati de investitii financiare (SIF) si doua banci depozitare.