Liviu Giugiumica, ales in functia de administrator al BVB

Presedintele UniCredit CA IB Securities, Liviu Giugiumica, a fost ales in functia de administrator al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) in urma adunarii generale a actionarilor, au declarat surse din cadrul conducerii Bursei.
Conducerea Bursei aprobase la sfarsitul lunii februarie numirea presedintelui UniCredit CA IB Securities in functia de administrator provizoriu, dupa ce locul ramasese vacant in urma situatiei de incompatibilitate in care se afla fostul membru, Alexandru Rusu, potrivit NewsIn.

Liviu Giugiumica, presedintele si directorul general al casei de brokeraj UniCredit CA IB Securities, va lua locul fostului administrator, Alexandru Rusu, care si-a pierdut recent si functia de secretar general al consiliului BVB, ca urmare a incompatibilitatii.

In luna ianuarie, Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare i-a interzis lui Nicolae Alexandru Rusu sa mai activeze pe piata de capital, timp de trei ani, in urma neregulilor descoperite la casa de brokeraj Orizont Vest, unde acesta era presedinte si actionar majoritar.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri