Titlurile casei de brokeraj Broker Cluj (BRK) vor fi suspendate de la tranzactionare timp de doua zile, incepand de astazi, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti venit din partea Comisie Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM).
Titlurile BRK sunt suspendate de vineri pentru desfasurarea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor si a celei Extraordinare.

Broker Cluj a raportat la rezultatele anuale preliminare un profit net de 1,36 milioane lei (370.000 euro), fara sa includa provizioanele, in contextul in care criza financiara a dus la prabusirea cotatiilor bursiere si a rulajelor, situatie care s-a reflectat in scaderea incasarilor din comisioane.

In 2007, an de efervescenta la cumparare pe Bursa, Broker a avut un profit net de 38,36 milioane lei.

In prezent, Broker are un capital social de 144,73 milioane lei, divizat in 289,47 milioane de titluri, cu valoarea nominala de 0,50 lei.

Valoare companiei este de 59,34 milioane lei (14,4 milioane euro), conform cotatiei de 0,205 lei/actiune stabilita in sedinta din 9 martie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri