Astfel, incepand de vineri, fostul director de tranzactionare Darie Moldovan a devenit director general adjunct al Broker, in timp ce Silviu Turc i-a luat locul, ca sef de tranzactionare, potrivit unui anunt facut de companie, preluat de NewsIn.

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) i-a avizat pe Florica Venter si pe Darie Moldovan in functiile de director general interimar, respectiv director adjunct ai Broker Cluj, urmand ca firma sa isi reia activitatea martea viitoare.

Consiliul de administratie al Broker Cluj si-a ales miercuri echipa de conducere interimara in urma unei sedinte de urgenta, dupa ce CNVM i-a suspendat din functie pe Adrian Ceuca si Petru Prunea, pentru mai multe nereguli descoperite la casa de brokeraj.

Noua echipa de conducere va asigura interimatul pentru maximum doua luni.

CNVM le-a interzis, marti, fostilor sefi de la Broker Cluj, Petru Prunea si Adrian Ceuca, sa mai desfasoare activitati pe piata de capital pentru cinci, respectiv trei ani, iar casa de brokeraj va plati o amenda de 724.000 lei.

In acelasi timp, arbitrul pietei de capital a amendat 19 angajati ai Broker Cluj din cadrul sucursalelor Alba, Timisoara, Baia Mare si Cluj, dupa ce a descoperit mai multe nereguli in activitatea acestora, valoarea totala a amenzilor ridicandu-se la 67.500 lei.