In functia de vicepresedinte, Martin Miron va avea toate prerogativele presedintelui consiliului de administratie, in cazurile in care acesta nu isi poate exercita functia, anunta NewsIn.

Comisia de audit, ce urmeaza sa fie creata, va avea doi membri: Martin Miron si Vasile Pop. Acestia vor prezenta regulat consiliului de administratie rapoarte asupra activitatii desfasurate.

Saptamana trecuta, conducerea Broker Cluj l-a numit pe Ciprian Zah ca administrator provizoriu, dupa ce Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a informat firma de brokeraj ca Petru Prunea nu mai este compatibil cu functia de membru in consiliul de administratie.

Consiliul de administratie al Broker s-a intalnit joia trecuta si a luat act de incompatibilitatea lui Petru Prunea.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a sanctionat drastic la mijlocul acestei luni conducerea Broker Cluj (BRK), lui Petru Prunea si Adrian Ceuca fiindu-le interzisa desfasurarea de activitati pe piata de capital pentru cinci, respectiv trei ani, in timp ce casa de brokeraj va plati o amenda de 724.000 lei.

Masurile de sanctionare au venit in urma controlului de fond pe care l-au efectuat comisarii CNVM la casa de brokeraj. Potrivit ordonantelor, la firma de brokeraj s-au descoperit mai multe nereguli, printre care si nerespectarea unei decizii cu privire la interzicerea desfasurarii temporare a activitatilor la sucursalele Alba Iulia, Arad, Bistrita, Botosani, Bucuresti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu si Timisoara.