Divizia de brokeraj a EFG Eurobank a fost cel mai activ intermediar de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), in aprilie, cu tranzactii de 121,32 milioane lei, urmata la o diferenta nesemnificativa de BT Securities, potrivit statisticilor publicate de BVB.

De la inceputul anului, EFG Eurobank Securities a intermediat tranzactii in valoare de 209,85 milioane lei.

Pe de alta parte, BT Securities a urmat in topul clasamentului lunar, cu un rulaj de 121,12 milioane lei, insa la nivelul primelor patru luni a urcat pe prima pozitie in top, cu tranzactii de 316,5 milioane lei.

Pe pozitia a treia in topul lunii aprilie s-a situat KBC Securities, cu un rulaj de 93,15 milioane lei. Totodata, KBC Securities a inregistrat tranzactii de 299,64 milioane lei, in primele patru luni ale anului, reprezentand 9,16% din totalul schimburilor din piata.

Pe locurile patru si cinci, in topul intermediarilor din aprilie, s-au aflat Voltinvest, cu rulaje de 78,97 milioane lei, si sucursala din Bucuresti a ING Bank, cu un total al tranzactiilor de 72,92 milioane lei.

Primele patru locuri din topul intermediarilor de la Sibex
din luna aprilie sunt ocupate de acleasi SSIF-uri (Tradeville, Estinvest, Broker Cluj si Intercapital Invest), ordinea fiind, insa, diferita, arata un comunicat al Bursei din Sibiu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
"De la etajul 50 in New York, caderea Guvernului nu se simte"