Divizia de brokeraj a EFG Eurobank a fost cel mai activ intermediar de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), in aprilie, cu tranzactii de 121,32 milioane lei, urmata la o diferenta nesemnificativa de BT Securities, potrivit statisticilor publicate de BVB.
De la inceputul anului, EFG Eurobank Securities a intermediat tranzactii in valoare de 209,85 milioane lei.

Pe de alta parte, BT Securities a urmat in topul clasamentului lunar, cu un rulaj de 121,12 milioane lei, insa la nivelul primelor patru luni a urcat pe prima pozitie in top, cu tranzactii de 316,5 milioane lei.

Pe pozitia a treia in topul lunii aprilie s-a situat KBC Securities, cu un rulaj de 93,15 milioane lei. Totodata, KBC Securities a inregistrat tranzactii de 299,64 milioane lei, in primele patru luni ale anului, reprezentand 9,16% din totalul schimburilor din piata.

Pe locurile patru si cinci, in topul intermediarilor din aprilie, s-au aflat Voltinvest, cu rulaje de 78,97 milioane lei, si sucursala din Bucuresti a ING Bank, cu un total al tranzactiilor de 72,92 milioane lei.

Primele patru locuri din topul intermediarilor de la Sibex
din luna aprilie sunt ocupate de acleasi SSIF-uri (Tradeville, Estinvest, Broker Cluj si Intercapital Invest), ordinea fiind, insa, diferita, arata un comunicat al Bursei din Sibiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri