Seful grupului RTC a ajuns sa detina 1,17% din SIF1

Octavian Radu, proprietarul grupului de firme RTC, detine concertat, impreuna cu sotia sa, 1,17% din SIF Banat-Crisana (SIF1), potrivit unei raportari remis Bursei de Valori Bucuresti.
Astfel, Octavian Radu (foto) detine 6,45 milioane actiuni, ce au o valoare de 6,58 milioane lei (1,57 milioane euro) conform cotatiei de 1,02 lei/actiune de vineri a titlurilor SIF1.

Mai multi actionari ai SIF1 care au candidat pentru un loc in conducerea SIF1, printre care se numara si Octavian Radu si Dragos-George Bilteanu, administrator al Romenergo, au cerut CNVM sa investigheze modul in care s-au desfasurat alegerile in adunarea generale din 25 aprilie.

Locurile din conducerea SIF Banat Crisana au starnit o lupta acerba, fiind ravnite de mai multi oameni de afaceri importanti, printre care Horia Ciorcila - presedintele Bancii Transilvania, Doru Lionachescu - directorul bancii de investitii Capital Partners, Alexandru Parvulescu - presedintele Romenergo, Octavian Radu - proprietar al grupului de firme RTC, si actualul presedinte al SIF1 - Ioan Cuzman.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri