Producatorul de material rulant VAE Apcarom (APC), parte a grupului austriac Voestalpine, a obtinut in primul trimestru al anului un profit de 4,51 milioane lei (1,07 milioane euro), de aproape trei ori mai mare decat cel din perioada similara a anului trecut.
In primele trei luni din 2008, compania a inregistrat un profit net de 1,55 milioane lei.

Veniturile s-au majorat cu 13% in primele trei luni ale anului, iar cheltuielile si cifra de afaceri s-au mentinut la valori constante fata de primul trimestru din 2008.

VAE Apcarom a obtinut in T1 o cifra de afaceri de 18,47 milioane lei si cheltuieli de 19,3 milioane lei.

Producatorul de material rulant se asteapta la un profit net de 3,03 milioane lei (0,71 milioane euro) in acest an, cu 42% mai mare decat cel obtinut in 2008. Compania si-a bugetat investitii de 2,61 milioane lei si o cifra de afaceri de 90,43 milioane lei pentru anul curent.

VAE Apcarom are un capital social de 7,38 milioane lei, divizat in 73,8 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Principalul actionar al companiei este VAE Gmbh, subsidiara a grupului austriac Voestalpine, care controleaza 91,55% din capitalul social al firmei.

Capitalizarea companiei este de 50,9 milioane lei (12,2 milioane euro) conform cotatiei de 0,69 lei/actiune stabilita in sedinta de tranzactionare de ieri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri