Costel Ceocea ramane presedintele si directorul general al SIF Moldova (SIF2) pentru un nou mandat, iar Claudiu Doros va ocupa functiile de vicepresedinte si director general adjunct, potrivit hotararilor luate in Consiliul de Administratie.

Actionarii SIF Moldova (SIF2) i-au ales ca administratori in 25 aprilie pe Ceocea Costel, Doros Claudiu, Bontas Dumitru, Andrei Elena, Morosan Iosefina, Badica Emilian si Matei Alexandru ca administratori ai societatii pentru un mandat de patru ani.

La AGA SIF Moldova au participat actionari cu peste 29% din drepturile de vot.

Pentru sefia SIF Moldova s-au luptat actualul presedinte director general Costel Ceocea, precum si patru administratori din actuala echipa de conducere: Matei Alexandru, Liviu Claudiu Doros, Sorin Mihail Turtoescu si Dumitru Bontas.

Pe langa acestia, au mai candidat Morosan Iosefina, Andrei Elena, Bogdan Eugen, Andreica Marin, Nastase Monica, Nicu Tapalaga, Aurel Saramet si Emilian Badica.

SIF Moldova a obtinut in primele trei luni din 2009 un profit net de 4,17 milioane lei (980.000 euro), in scadere cu 65% fata de rezultatul raportat in perioada similara din 2008, ca urmare a injumatatirii veniturilor.

Societatea de investitii financiare are un capital social de 51,91 milioane lei, impartit in 519,09 milioane de titluri, cu o valoare nominala de 0,10 lei.

SIF2 are o valoare de piata de 345,19 milioane lei (82,78 milioane euro), conform cotatiei de 0,6650 lei/actiune, stabilita in ultima sedinta de tranzactionare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si