SIF Transilvania (SIF3) a adus 3 milioane lei la majorarea de capital a firmei Organe de Asamblare Brasov, pe care o detine in proportie de 94%, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Organe de Asamblare Brasov (ORAS) ceruse de la actionari 3,2 milioane lei, pentru majorarea capitalului pana la 27,4 milioane lei, in vederea realizarii de investitii si finantarea activitatii.

Astfel, SIF Transilvania a subscris 1,2 milioane de actiuni nou emise, la pretul de 2,50 lei, exercitandu-si astfel dreptul de preferinta, potrivit NewsIn.

Organe de Asamblare Brasov produce suruburi, buloane, lanturi si arcuri si este detinuta de SIF Transilvania in proportie de 94%. AVAS are o participatie de 2,97%.

In prezent, compania are un capital social de 24,25 milioane lei, divizat in 9,7 milioane actiuni. Actiunile Organe de Asamblare se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul ORAS.

Societatea are o valoare de piata de 2,13 milioane lei (510.000 euro), potrivit cotatiei de 0,22 lei, stabilita in sedinta de tranzactionare din 17 februarie.


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si