Bursa Romana de Marfuri (BRM) a intrat in procedura de insolventa, incepand din 3 iunie, ca urmare a solicitarii de deschidere a insolventei de catre Compania de Trazactii si Brokeraj Moldova SRL, potrivit unei sentinte a Tribunalului Bucuresti, informeaza NewsIn.

Urmatorul termen de judecata este 4 noiembrie 2009.

Administratorul judiciar desemnat este Assistance Insolv SPRL, pentru care Tribunalul a dispus conducerea in tot a activitatii BRM.

"Toate creantele vor fi supuse procedurii de verificare, cu exceptia creantelor constatate prin titluri executorii, respectiv a creantelor bugetare rezultate din titluri executarii necontestate in termenele prevazute de legi speciale pentru a se stabili legitimitatea si prioritatea fiecarei creante", se arata in sentinta.

Pe baza documentelor depuse si in urma examinarii situatiei economice debitoarei, administratorul judiciar va intocmi, in termen de 30 de zile de la desemnare, un raport de activitate prin care va propune fie intrarea in procedura simplificata, fie continuarea perioadei de observatie in cadrul procedurii generale.

BRM va putea sa continue desfasurarea activitatilor curente si poate efectua plati catre creditorii cunoscuti, care se incadreaza in conditiile obisnuite de exercitarea activitatii curente, pe durata perioadei de observatie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Tel Drum, in insolventa, a primit un nou contract de la CJ Teleorman