Bursa Romana de Marfuri (BRM) a intrat in procedura de insolventa, incepand din 3 iunie, ca urmare a solicitarii de deschidere a insolventei de catre Compania de Trazactii si Brokeraj Moldova SRL, potrivit unei sentinte a Tribunalului Bucuresti, informeaza NewsIn.
Urmatorul termen de judecata este 4 noiembrie 2009.

Administratorul judiciar desemnat este Assistance Insolv SPRL, pentru care Tribunalul a dispus conducerea in tot a activitatii BRM.

"Toate creantele vor fi supuse procedurii de verificare, cu exceptia creantelor constatate prin titluri executorii, respectiv a creantelor bugetare rezultate din titluri executarii necontestate in termenele prevazute de legi speciale pentru a se stabili legitimitatea si prioritatea fiecarei creante", se arata in sentinta.

Pe baza documentelor depuse si in urma examinarii situatiei economice debitoarei, administratorul judiciar va intocmi, in termen de 30 de zile de la desemnare, un raport de activitate prin care va propune fie intrarea in procedura simplificata, fie continuarea perioadei de observatie in cadrul procedurii generale.

BRM va putea sa continue desfasurarea activitatilor curente si poate efectua plati catre creditorii cunoscuti, care se incadreaza in conditiile obisnuite de exercitarea activitatii curente, pe durata perioadei de observatie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri