Casa de brokeraj Tradeville continua sa ocupe pozitia de lider pe piata de la Sibiu, cu 73.427 de contracte incheiate in luna iunie, fiind urmata de Estinvest cu peste 44.000 de contracte, potrivit unui comunicat al Bursei Sibex.
Atat Tradeville, cat si Estinvest au inregistrat volume in scadere in iunie. In ultima luna, cei 34 de intermediari au incheiat 219.749 de contracte.

Pe pozitia a treia se afla societatea Delta Valori Mobiliare, cu 36.719 contracte, urcand trei locuri fata de clasamentul din luna mai. Delta a depasit si societatea de servicii de investitii financiare Broker Cluj, pozitionata in iunie pe locul al patrulea, care a intermediat 33.409 contracte.

Casa de brokeraj Intercapital Invest se afla pe locul cinci cu aproape 30.000 de contracte, urmata de KBC Securities cu intermedieri de 24.000 de contracte.

Investitorii au incheiat prin intermediul BT Securities 23.807 contracte in luna iunie, iar prin Eastern Securities 23.786 contracte.

Pe ultimele pozitii din top 10 case de brokeraj de la Bursa sibiana se afla IFB Finwest cu 19.439 contracte si GM Invest cu 16.455.

Vezi cum arata Top 10 case de brokeraj de la Bursa de Valori Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri