Producatorul de mobila Stratusmob Blaj (STR) a anuntat ca Tribunalul Alba a dispus la mijlocul lunii iunie deschiderea procedurii generale de insolventa, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Stratusmob detine datorii catre creditorii nebancari, institutii bancare, obligatii la bugetul local, precum si la cel general consolidat. Firma Expert Insolventa din Hunedoara a fost numit administrator judiciar provizoriu.

Expert Insolventa a convocat o adunare generala a actionarilor in data de 17 august pentru revocarea consiliului de administratie si desemnarea administratorului special pentru reprezentarea actionarilor pe parcursul procedurii de insolventa.

In cadrul unei intalnirii a Consiliului de Administratie a companiei de la sfarsitul lunii mai s-a constatat existenta “starii vadite de insolvabilitate” si a dispus introducerea cererii de deschidere a procedurii de insolventa.

Compania are un capital social de 3,65 milioane lei, impartit in 36,5 milioane lei cu o valoare nominala de 0,1 lei. Principalul actionar este RH Property Business Group, cu o detinere de 29,17%, si Bolero Spring, cu o participatie de 24,73%.

Valoarea de piata a societatiii este de 730.116 lei confom cotatiei de 0,02 lei din sedinta de tranzactionare din 24 iunie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Sierra Quadrant: Firmele romanesti se ingroapa in datorii