Compania hoteliera THR Marea Neagra (EFO), controlata de SIF Transilvania (SIF3), relanseaza in acest week-end doua ansambluri hoteliere in statiunile Eforie Nord si Saturn, in urma unei investii de modernizare in valoare de 12 milioane de euro.
Bran-Brad-Bega din Eforie Nord, care va fi relansat oficial pe 10 iulie, este un complex hotelier care acum doi ani cand a fost inchis pentru renovare completa si modernizare, era clasificat la doua stele. Acum dispune de 186 de camere si 33 de apartamente, la care se adauga o sala de conferinte de 100 de locuri, doua restaurante si un centru SPA.

Lucrarile de modernizare au fost finantate de catre SIF Transilvania, care controleaza compania THR Marea Neagra si au insumat aproximativ sase milioane de euro.

Tot sase milioane de euro a investit THR Marea Neagra si in lucrarile de modernizare de la hotelul Cleopatra, din Saturn, reclasificat tot la patru stele si redeschis de THR Marea Neagra pe 26 iunie.

Societatea THR Marea Neagra administreaza 34 de hoteluri pe categorii de confort intre 1* si 4*, in cinci statiuni aflate pe tarmul Marii Negre, respectiv Eforie Nord, Eforie Sud, Venus, Saturn si Neptun.

Locurile de cazare din aceste hoteluri sunt contractate clientului final de catre agentia Transilvania Travel, cel mai mare touroperator de turism intern din Romania, fie prin agentiile proprii, fie prin cele circa 600 de agentii partenere din tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri