Goldman Sachs, cea mai mare banca de investitii din lume, a confirmat ieri ca modelul de business al bancilor de investitii consacrate pe Wall Street va iesi mai puternic din criza de cat era inainte de aceasta.
Pe fondul unei cote de piata mai mare decat in 2008 si pe fondul cresterii comisioanelor percepute clientilor, Goldman Sachs a reusit in cel de-al doilea trimestru al acestui an sa produca cele mai spectaculoase venituri din istorie atat pentru firma cat si pentru angajatii acesteia.

Cea mai puternica banca de pe Wall Street

Demonstrand ca ce nu te omoara te face mai puternic, cea mai temuta banca de investitii americana a declarat ieri victorie la nici 4 luni de la terminarea crizei financiare. In timp ce omenirea pare ca nu a ajuns nici macar la punctul minim al crizei economice iar alte institutii financiare continua sa isi linga ranile, Goldman Sachs a declarat in al doilea trimestru al anului un profit record.

Cititi mai multe in Wall-Street Jurnal de Investitii, un blog scris de Tony Romani, bancher de investitii pe Wall Street.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Încă o zi cu bursele în picaj. Coronavirus taie prețul acțiunilor românești
Setari Cookie-uri