Bursa de Valori Bucuresti a prelungit programul pietei ofertelor publice (POF) pana la 16.15 si pentru ziua de luni pana la acelasi interval, din cauza numarului mare de subscrieri venite din partea investitorilor, potrivit unui comunicat al institutiei.

“In urma ordinelor de subscriere foarte mari venite pana in ora 12 pentru oferta publica OTP WiseRO s-a decis prelungit perioada de introducere de ordinelor”, a declarat, pentru Wall Street, Razvan Pasol (foto), managerul Intercapital Invest, societatea care intermediaza ofertei.

El a mai explicat ca valoarea estimativa atrasa de cele 700 de ordine de cumparare, pana in acest moment, este de 8,5 milioane lei, corespunzator a 42.500 unitati de fond.

“Subscrierile pentru acest fond au fost eterogene si au venit de la toate categoriile de investitori”, sustine managerul Intercapital.

OTP Asset Management ofera in cadrul ofertei 30.000 de unitati ale OTP WiseRO, insa Pasol a afirmat administratorul fondului ca va majora acest numar pentru a acoperi in intregime subscrierile.

Datele finale vor fi facute publice in cursul zilei de marti, iar miercuri va avea loc pe piata ofertelor publice de la BVB tranzactiile dintre ordinele investitorilor si OTP AM.

Listarea la cota BVB si posibilitatea de a tranzactiona aceste unitati de fond va avea loc la finalul lunii august – inceputul lui septembrie, potrivit reprezentantului Intercapital.

Valoare unei unitati de fond este de 200 lei, egala cu investitia initiala necesara pentru a intra in fond si cu valoarea nominala a unitatii.

Cititi mai multe detalii despre oferta OTP WiseRO


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Lucian Anghel: Romania a ratat startul capitalismului cu 10 ani