Actionarii Rompetrol Rafinare (RRC) au aprobat majorarea de capital social prin compensarea unor creante a companiilor Rompetrol Downstream si Rompetrol Petrochemicals cu un total de 875 milioane lei, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Astfel, capitalul social al Rompetrol Petrochemicals va fi majorat cu 244,94 milioane lei, iar cel al Rompetrol Downstream cu 630 milioane lei.

De asemenea, actionarii companiei au mandatat Consiliul de Administratie al Rompetrol sa efectueze tranzactii cu 20% din totalul activelor imobilizate, mai putin creantele, dar nu cu mai mult de 150 milioane dolari.

Rompetrol Rafinare face parte din The Rompetrol Group, controlat de catre KazMunaigaz in urma unei tranzactii de la sfarsitului lunii iunie cand Dinu Patriciu a renuntat la cele 25% dintre actiunile grupului pe care le mai detinea.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri