Intercapital Tranzactii de 150 mil. lei in S1

Societatea de intermediere pe piata de capital Intercapital Invest a inregistrat in primul semestru al anului 2009 tranzactii cu actiuni in valoare de 150,9 milioane lei, a anuntat firma.
In trimestru al doilea, compania a intermediat tranzactii de 114,1 milioane lei, de peste trei ori mai mult decat in primul trimestru,

Valoarea tranzactiilor cu obligatiuni intermediate de companie a fost de 5,1 milioane lei in trimestrul II, neschimbata fata de valoarea inregistrata in trimestrul I.

Cumulat, pe primele sase luni ale anului, valoarea tranzactiilor cu obligatiuni ale Intercapital Invest s-a ridicat la 10,3 milioane lei.

In ceea ce priveste activitatea de tranzactionare la BMFMS, Intercapital Invest a intermediat tranzactii cu contracte futures si options in valoare de 84,2 milioane lei, in crestere cu 52% fata de valoarea intermediata in trimestrul I.

Valoarea tranzactiilor cumulata pe primul semestru se ridica la 139,7 milioane lei.

Numarul clientilor investitori ai Intercapital Invest a atins 4.167 la sfarsitul lunii iunie 2009.

Valoarea preliminara a veniturilor totale inregistrate de companie pe primele sase luni ale anului in curs se ridica la 2,54 milioane lei.

Intercapital Invest a lansat la sfarsitul lunii iunie oferta publica a fondului OTP WiseRO, primul fond infiintat prin sistemele Bursei de Valori Bucuresti si primul fond cu capital garantat ce urmeaza a fi listat la BVB.

Oferta s-a incheiat cu succes, inregistrand un nivel de subscrieri de aproximativ 50% fata de numarul de unitati oferite.

Intercapital Invest a fost infiintata in anul 1995 ca membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti si face parte din grupul de firme al Fondului Romano-American pentru Investitii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri