Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a aprobat prelungirea cu 25 de minute a programului de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti, desi operatorul de piata vroia doar 5 minute in plus, conducerea BVB mentionand ca s-a produs o neintelegere intre cele doua parti.
Consiliul Bursei aprobase la inceputul lunii trecute prelungirea cu 5 minute a programului de tranzactionare, prin scurtarea perioadei de fixing, care ar fi urmat sa se aplice intre 16:30 si 16:35, anunta NewsIn.

Insa dupa ce a primit spre avizare modificarea, CNVM a aprobat prelungirea programului cu 25 de minute, de la ora 16:15, pana la ora 16:40, conducerea Bursei mentionand ca diferenta a fost data de o neintelegere intre cele doua parti.

"CNVM a aprobat o modificare diferita si urmeaza sa discutam cu reprezentantii Comisiei", a declarat Anca Dumitru, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti.

Sedintele BVB dureaza in prezent 6 ore si 15 minute, de la 10:00 la 16:15, cu o sesiune de predeschidere de 30 de minute, intre 9:30 si 10, si o preinchidere de 15 minute, intre 16:15 si 16:30.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri