Broker Cluj (BRK) vrea sa iasa din actionariatul Remat Maramures (REMM), in contextul in care casa de brokeraj a scos la vanzare pachetul de 48,67% din actiunile societatii, in cadrul unei oferte secundare de vanzare, potrivit unui comunicat transmis Bursei.

Astfel, Broker vrea sa vanda cele 172.460 de actiuni detinute la Remat, la un pret de 35 lei/unitate, cu 81% mai mare decat ultima cotatie din piata, de 19,30 lei, arata NewsIn.

Oferta de vanzare se va derula in perioada 18 august - 9 noiembrie si va fi intermediata de Broker Remat Maramures are un capital social de 1,32 milioane lei, impartit in 354.337 de actiuni, cu valoarea nominala de 3,73 lei.

Pe langa Broker Cluj, in actionariatul Remat Maramures se mai gasesc Vladimir Vrcelj, care a ajuns sa detina o participatie de 14,68%, in timp ce societatea controla la sfarsitul lunii mai 5,05% din actiunile proprii.

Titlurile Remat Maramures se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul REMM. Compania are o valoare de piata 6,84 milioane lei (1,62 milioane euro), aferenta cotatiei de 19,30 lei/actiune, stabilita in sedinta bursiera de marti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Adrian Ceuca, fost trader al Broker Cluj, a decedat