Astfel, cele 10.000 de titluri BVB puse in vanzare de Trend reprezinta 0,13% din capitalul operatorului de piata, iar daca vor fi subscrise in totalitate firma de brokeraj din Bacau va incasa 350.000 lei, potrivit datelor BVB, relateaza NewsIn.

Trend Bacau a mai vandut in iulie 50.000 de actiuni ale Bursei, la pretul de 25 lei, cel mai mic pret al unei actiuni BVB de cand acestea au inceput sa se tranzactioneze, oferta fiind suprasubscrisa de 7 ori. Intermediarul a incasat in urma aceste oferte 1,25 milioane lei, dar si-a redus participatia in cadrul Bursei la 0,83%.

Si pentru oferta de vanzare a celor 10.000 de titluri Trend are din nou cel mai mic pret din piata, in conditiile in care restul ofertelor au preturi de peste 45 lei/actiune.

Casa de brokeraj are capital integral romanesc si are o vechime de 10 ani pe piata de capital romaneasca, activitatea fiind concentrata in regiunea Moldovei.

Trend este o casa de brokeraj de talie mica de la BVB, cu un rulaj de 6,77 milioane lei, de la inceputul anului. Intermediarul are are puncte de lucru in Bacau, Onesti, Botosani, Targu Neamt, Piatra Neamt, Suceava, Radauti, Iasi, Vaslui, Roman, Tulcea, Braila