Actionarii companiei Avicola Bucuresti (AVBW) au aprobat majorarea capitalului social cu 15,6 milioane lei, pana la 24,95 milioane lei, pentru conversia in actiuni a unor obligatiuni emise in 2005 si detinute de SIF Muntenia (SIF4).
Astfel, pentru majorarea capitalului social vor fi emise 6,24 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei, dupa ce SIF Muntenia a anuntat ca vrea sa-si exercite optiunea de a converti in actiuni cele 3,12 milioane obligatiuni emise de firma, pe care le detine, informeaza NewsIn.

Avicola Bucuresti inglobeaza mai multe ferme de crestere a pasarilor, printre care complexele Mihailesti si Codlea.

In prezent, compania are un capital social de 9,35 milioane lei, divizat in 3,74 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarul majoritar al Avicola Bucuresti este SIF Muntenia, cu o participatie de 98,29%.

Ultima cotatie a actiunilor a fost de 2,50 lei, stabilita in sedinta din 21 mai, ceea ce ridica valoarea de piata a companiei la 9,35 milioane lei (2,2 milioane euro). Titlurile Avicola Bucuresti se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul AVBW.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Sfatul unui broker pe bursă în timpul crizei: Ai sânge rece sau stai spectator!
Setari Cookie-uri