SIF Banat-Crisana (SIF1) a platit in ultimele patru zile inca 3 milioane lei din suma totala pe care trebuie sa o dea in urma unei majorari de capital efectuate anul trecut la Calipso Oradea (CAOR), a anuntat societatea de investitii financiare.
Astfel, SIF1 a platit in perioada 24 - 27 august pentru un numar de 1,2 milioane de titluri, din totalul de 14,6 milioane de actiuni Calipso subscrise in cadrul majorarii de capital din iunie 2008.

Societatea de investitii financiare trebuie sa dea in total 36,5 milioane lei in urma acestei operatiuni, conform pretului de subscriere de 2,50 lei/unitate, suma de 10,95 milioane lei fiind varsata imediat dupa efectuarea majorarii, scrie NewsIn.

Calipso Oradea (CAOR) si-a majorat anul trecut capitalul cu 39,72 milioane lei, pana la nivelul de 42,74 milioane lei, in urma aporturilor in numerar din partea actionarilor.

Compania, care are obiect principal de activitate alimentatia publica, este detinuta in proportie de 91,56% de SIF Banat-Crisana.

Potrivit cotatiei de 10 lei, inregistrata in sedinta de 5 iunie, societatea are o valoare de piata de 170,98 milioane lei (40,52 milioane euro).Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cat s-a putut castiga in 2017 din investitiile pe bursa