Fondul inchis de investitii OTP WiseRO, administrat de catre OTP Asset Management, a primit din partea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) avizul pentru prospectul de admitere la tranzactionarea pe Bursa, urmand ca listarea sa se realizeze in urmatoarele saptamani, a declarat Razvan Pasol, directorul general al Intercapital Invest.

“Am depus toate actele si documentele necesare, acum ramane doar ca Bursa de Valori Bucuresti sa admita la tranzactionare fondul de investitii, acest lucru urmand a avea loc in urmatoarea sedinta a Comisiei de Admitere si a Consiliului Bursei”, a declarat, pentru Wall-Street, Razvan Pasol.

Desi, initial directorul casei de brokeraj care a intermediat oferta publica initiala a fondului OTP WiseRO se astepta ca toate avizele sa fie primite pana la inceputul lunii septembrie, el ne-a explicat ca intarzierea a fost cauzata de analiza amanuntita realizata de CNVM datorita noutatii caracteristicilor ale instrumentelor.

Oferta publica initiala a unitatilor de fond OTP WiseRO, primul IPO al anului, a fost suprasubscrisa cu circa 50%, succesul fiind determinat de componenta de criza a instrumentelor – garantarea capitalului investit initial.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
ALDE spune ca nu sustine proiectul de lege pentru desfiintarea ASF