Midfair Management Services SRL Bucuresti, detinut de catre Midfair Limited cu sediu in Cipru, este cumparatorul participatiei de 21,96% detinuta de QVT, potrivit informatiilor publicate pe site-ul Bursei.
Midfair Management Services este detinut in proportie de 99,98% de catre Midfair Limited, iar Sorin Manea, administratorului societatii, are 0,02%.

Intr-un comunicat lansat de catre Flamingo International, Dragos Simion a afirmat ca participatia QVT a fost achizitionata de catre un fond de investitii strain

Societatea a avut o cifra de afaceri de 6,08 milioane lei si un profit de 859.617 lei in 2008. Midfair Management activeaza pe piata de consultanta in afaceri si management si are sediul in Unirea Shopping Center, detinut de catre Dan Adamescu.

In urma schimbarilor de management anuntate astazi, actiunile electroretailer-ului au urcat cu 14,77%, pana la cotatia de 0,0404 lei, pe fondul unor schimburi de 14,46 milioane de titluri care au atras o lichiditate de 559.596 lei.

Ceilalti actionari al Flamingo International sunt Dragos Cinca, cu 25,19% din societate, iar Dan Adamescu, prin intermediul firmelor Astra Asigurari si Nova Trade, are 17,5%, potrivit ultimelor raportari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri