Cititorii Wall-Street, parte a celei mai mari comunitati de afaceri din Romania, reprezinta cele mai importante personaje din paginile de istorie ale presei online de business. In ierarhia noastra, oameni de afaceri de succes si povestile lor ocupa cea mai importanta pozitie dupa cititori.

Razvan Pasol, presedintele Intercapital Invest
: “Presa este un instrument esential in activitatea noastra pentru ca brokerajul inseamna informatie de calitate si obtinuta la timp. Presa online in mod special aduce avantaje supimentare legate de viteza de actualizare, centralizarea, prelucrarea si comunicarea informatiei sau usurinta cautarii. Prin urmare, presa online este pentru noi un instrument de baza.

“Wall-Street.ro si-a creat un loc foarte important in peisajul online romanesc, ca o principala sursa de informatii pentru oamenii de afaceri si persoanele interesate de economie si finante. Apreciez structura generala a siteului si, in mod evident, sectiunea despre piete de capital. Articolele sunt bune, iar analizele aduc puncte de vedere noi. Singurul sfat pe care il pot da este "Mentineti directia". Proiectul vostru este foarte bun!”