Reorganizare la Broker Cluj

Conducerea Broker Cluj (BRK) a aprobat un plan de reorganizare a departamentului financiar-contabil, urmand ca postul de director economic, ocupat de Daniela Prunea, sa fie desfiintat si sa fie ales prin concurs un contabil-sef, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Consiliul de administratie a numit-o pe Mihaela Botez in functia de contabil sef interimar, pana la momentul organizarii concursului.

Noul director de tranzactionare al Broker Cluj va fi Darie Moldovan, in locul lui Silviu Turc, care ocupa temporar acest post. De asemenea, Virginia Miron va fi directorul departamentului de vanzari.

In urma eliminarii din structura organizatorica a societatii a departamentelor de dezvoltare si operatiuni cu firme vor fi revocati din functiile de directori Danila Augustin si Adrian Danciu.

Broker Cluj si-a restructurat din temelii structura teritoriala, renuntand la opt sedii din sase judete. Noul director general al societatii, Grigore Chis, a afirmat ca pana la finalul anului zece sucursale se vor transforma in agentii, cu un singur angajat.

Restructurarea Broker a inceput dupa ce Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a gasit nereguli la cateva sucursale a casei de brokeraj si a interzis conducerii de atunci, lui Petru Prunea si Adrian Ceuca, sa activeze pe piata de capital pentru 5, respectiv 3 ani si a amendat societatea cu 724.000 lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Setari Cookie-uri