Un membru al comisiei de selectie a administratorului FP si-a dat demisia

Narcisa Oprea, membru in comisia de selectie a administratorului Fondului Proprietatea, si-a dat demisia, motivele acestui act fiind transmise la secretariatul general al Guvernului, a declarat Enache Jiru, presedintele comisiei de selectie.
"Narcisa Oprea si-a dat demisia din Comisia de Selectie. Nota cu motivele demisiei a fost trimisa la secretariatul general al Guvernului, pentru ca ea a fost numita prin decizia premierului. Noi doar am fost informati astazi de aceasta decizie", a explicat Enache Jiru (foto), citat de NewsIn.

Din comisia de selectie mai fac parte Marin Dinu, Nicolae Cinteza si secretarul de stat din Ministerul Finantelor, Bogdan Alexandru Dragoi.

In 9 iunie, comisia de selectie a administratorului, condusa de Enache Jiru, a anuntat ca Franklin Templeton Investment Management Ltd este castigatorul cursei pentru administrarea activelor Fondului Proprietatea, in conditiile in care a depus cea mai ieftina oferta.

La inceputul acestei luni, actionarii Fondului au aprobat contractul de administrare cu fondul american de investitii Franklin Templeton, in contextul in care reprezentantii actionarului majoritar al Fondului, Ministerul Finantelor, au fost prezenti la adunare.

Totusi, unele prevederi din contractul de administrare ar putea fi renegociate, in conditile in care cheltuielile cu administrarea ar putea ajunge la aproape 20 milioane euro pe an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri