Divizia romana de brokeraj a grupului belgian de servicii financiare KBC Group a lansat o platforma online care permite investitorilor sa tranzactioneze pe mai mult de 20 de piete de capital din intreaga lume.
Platforma U-Trade este functionala de 10 ani in Belgia si Polonia si a fost refacuta si adaptata pentru piata din Romania.

Prin sistemul U-trade investitorii pot accesa 20 de pietei de pe un singur cont online.

“Suntem convinsi ca segmentele de piata de retail din Romania are inca potential, succesul aplicatiei este garantat de faptul ca acesta a fost special adaptata particularitatilor pietei de capital autohtone combinand reglementarile locale cu cele mai bune practici internationale”, a declarat Sorin Apostol, director general KBC Securities Romania.

Platforma ofera servicii de brokeraj, custodie si analiza pe pietele americane, din grupul Euronext si bursele din Europa Centrala si de Est.

Comisioanele de tranzactionare variaza intre 0,5% si 0,7% in functie de rulaje. Taxa lunara de utilizare a aplicatiei este de 50 lei, iar pachetele de date in timp real pentru bursele internationale variaza intre 10 si 30 lei.

Cititi mai multe despre noul serviciu al KBC Securities in editia de maine a Wall-Street
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri