Fondul Proprietatea este in proces de contractare a serviciilor de asistenta juridica din partea uneia din cele trei case de avocatura cu care colaboreaza, pentru reprezentare in litigiul privind recuperarea, pe cale juridica, a sumei ramase neplatite, au declarat reprezentantii FP.

Creanta Ministerului Finantelor Publice (MFP), privind capitalul social subscris si nevarsat, a scazut de la 561,27 milioane lei, la sfarsitul anului trecut, la 519,39 milioane lei, la finalul lunii septembrie, pe fondul incasarii unor sume suplimentare de la MFP.

"Nu avem un raspuns din partea actionarului majoritar, asa ca vom continua recuperarea creantei pe cale legala", a declarat, miercuri, directorul general al Fondului Proprietatea, Daniela Lulache (foto), citata de NewsIn.

Fondul Proprietatea a initiat demersuri in vederea recuperarii sumei neplatite, primele masuri constand in publicarea a doua somatii de plata succesive. Ultima somatie a avut drept termen data de 30 septembrie 2009, au mai spus reprezentantii Fondului.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si