Raiffeisen Asset Management a decis sa prelungeasca perioada in care investitorii in fondul Confort pot beneficia de protectia capitalului cu o saptamana, pana la sfarsitul lunii, ca urmare a interesului crescut manifestat, informeaza un comunicat remis de companie.
In contextul incheierii primei perioade investitionale de doi ani in septembrie 2009 si deschiderii uneia noi in octombrie, fondul a atras in numai 6 saptamani peste 800 investitori, cu subscrieri de peste 12.5 milioane lei.

Fondul Raiffeisen Confort a incheiat prima perioada investitionala de doi ani si va oferi protectia capitalului in urmatorul interval de doi ani.

Produsul este accesat de catre clientii care pot aloca o parte din resurse pe termen mediu, in vederea obtinerii unor randamente superioare, tinand seama de perspectiva pozitiva a pietei de capital.

Produs format din depozit si unitati de fond cu capital protejat

„Interesul investitorilor pentru fondul Raiffeisen Confort reflecta faptul ca cea mai buna modalitate de a oferi clientilor de retail acces la potentialul de crestere al pietei de capital este un produs cu capital protejat. Apetitul la risc este inca redus in Romania si amplificat de corectiile inregistrate de piata in 2008 si de actuala conjunctura economica si politica pe care o traverseaza tara noastra. Aceasta stare de fapt intareste interesul pentru protectia capitalului. Incurajati de interesul investitorilor, am decis sa pastram in integralitate pentru inca o saptamana plasamentele monetare ale fondului, astfel incat mai multi invesitori sa se poata bucura peste doi ani de protectia sumelor investite” a declarat Mihail Ion, presedintele Raiffeisen Asset Management.

Profilul investitorului in Raiffeisen Confort


Cei mai multi dintre investitorii Raiffeisen Confort au o abordare de portofoliu si detin, de asemenea, plasamente si pe termen scurt in instrumente cu risc redus.

Au in general potential financiar peste medie sau ridicat, locuiesc in orasele mari, iar varsta medie este de aproximativ 46 ani, foarte apropiata de media investitorilor in Raiffeisen Monetar.

O buna parte dintre acestia au diversificat deja economiile personale prin intemediul fondului Raiffeisen Monetar, informeaza comunicatul.


Mihail Ion, RAM: Investitorii cauta produse stabile si protejate de riscuri


Raiffeisen AM lanseaza un fond deschis de investitii in euro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri