Membrii Consiliului de Administratie ai producatorului de PVC Teraplast Bistrita (TRP) au decis numirea lui Dan-Ovidiu Avram in conducerea executiva a companiei din 1 ianuarie 2010, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Ovidiu Avram ocupa functia de director de vanzari din 1 august 2009, fiind responsabil de activitatea sectoarelor de vanzari directe, depozite si infrastructura.

Avram a preluat o parte a departamentului de vanzari al Teraplast de la Marius Albescu, care va fi desemnat director de cercetare si dezvoltare strategica din 1 ianuarie 2010.

Din 1 ianuarie 2010, conducerea executiva a companiei va include urmatorii directori: Florin Urite - director general, Ioan Galea, director general adjunct tehnic productie, Marius Albescu, director cercetare si dezvoltare strategica, Dana Tatar, director economic, Ovidiu Avram, director vanzari si Larisa Popovici, director aprovizionare, logistica si export.

Producatorul de PVC a afisat in primele sase luni ale anului un profit de 6,37 milioane lei (1,5 milioane euro), in scadere cu 30%, pe fondul unor afaceri mai reduse cu 14% fata de perioada similara din 2008.

Rezultatele financiare pe primele noua luni ale anului vor fi prezentate de catre societate in data de 13 noiembrie, potrivit calendarului de pe site-ul BVB.

Pentru acest an, Teraplast Bistrita se asteapta sa inregistreze un profit net de 16,23 milioane lei (3,82 milioane euro), in scadere cu 16% fata de cel din 2008 si estimeaza venituri totale de 218,2 milioane lei, in crestere usoara.

Compania are un capital social de 29,78 milioane lei, impartit in 297,8 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei.

Cel mai mare actionar al Teraplast este Goia Dorel, care detine o participatie de 34,26%, urmat de Emanoil Ioan, presedintele societatii, cu 15,52%, in timp ce SIF Banat-Crisana (SIF1) are 11,38% din capitalul social.

Capitalizarea companiei este de 140 milioane lei (32,5 milioane euro), conform ultimei cotatii de 0,47 lei/actiune

Cititi si Urite, Teraplast: Luam in calcul orice oportunitate pentru a ne dezvolta


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si